fbpx

Kaikki hyöty irti aurinkovoimalasta

Verkkoakulla nostat aurinkovoimalasi tuottoa

Kotiwatti-aurinkovoimala on loistava ratkaisu kotisi energianlähteeksi! Saat tuotettua itse ilmaista ja päästötöntä sähköä ja voit nyt saada aurinkopaneeleistasi irti vieläkin enemmän tallettamalla paneeliesi ylituoton virtuaaliakkuun.

Kotiwatti tarjoaa Avaimet käteen -palveluna kaikki aurinkosähköön siirtymisessä tarvittavat toimet ja opastamme myös käytössä.

Nyt onkin hyvä hetki hankkia aurinkopaneelit kotiisi tai kiinteistöösi!
Varaa ilmainen arviointikäynti tai soita: 040 7490982

MITEN VERKKOAKKU TOIMII?

Verkkoakun toimintaperiaate on yksinkertainen!

Jos aurinkopaneelisi tuottavat sähköä enemmän kuin mitä kodissasi kulutat, syötät ylijäämäsähköä verkkoakkuun ja saat siitä korvauksen sähköyhtiöltäsi. Helppoa ja hienoa, eikö totta!

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Rahoitus

Haluatko maksaa aurinkovoimalasi pienissä kuukausierissä? Kotiwatti-rahoituksella se onnistuu! Tarjoamme sinulle todella joustavan rahoituksen unelmasi toteuttamiseksi. Valitse itsellesi sopiva kuukausierä ja muuta sitä halutessasi maksuajan lyhentämiseksi. Hae Kotiwatti-rahoitusta täältä.

Kotitalousvähennys

Kotiwatti-asennus on kotitalousvähennyskelpoista. Vuonna 2020 voit saada työn osuudesta verottajalta takaisin jopa 40% (-100€:n omavastuu), joka onkin merkittävä etu! Edustajamme kertoo sinulle kotitalousvähennyksestä mielellään tarkemmin ja myös auttaa sen hakemisessa asennuksen jälkeen.

Valikko