fbpx

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Piia ja Jarno Hynynen:
"Kokemukset Kotiwatin toiminnasta ovat olleet erittäin positiiviset!"

Piia ja Jarno Hynynen asuvat Muuramessa kahden lapsensa kanssa. Heidän suoralla sähkölämmityksellä oleva 110 neliöinen omakotitalonsa on rakennettu vuonna 2009. Sähköä heillä kuluu pääasiassaa lämmitykseen, lämpimän käyttöveden tuottamiseen, sekä muuhun normaalin arjen pyörittämiseen.

Tavoitteekseen Piia ja Jarno asettivat sähkölaskujen pienentämisen, sekä ympäristöystävällisen energiantuotannon. Alla olevalla videolla he kertovat itse, kuinka tavoite saavutettiin!

– Kilpailutimme aurinkosähkötoimittajia ja totesimme Kotiwatin olevan kilpailukykyisin. Kaikki meni kuten sovittiin ja asennetut 16 paneelia ovat tuottaneet sähköä enemmän kuin osasimme kuvitellakaan – sähkölaskumme on tippunut parhaimpina kuukausina alle puoleen aiemmasta. Kaikki on pelannut ihan viimeisen päälle!

Sähkölasku pieneni parhaimpina kuukausina alle puoleen entisestä!

Kotiwatin asentajat suoriutuivat 16 paneelin asentamisesta alle päivässä, joten hyötyjä päästiin tuottamaan nopeasti. Aurinkopaneelit tuottavat kesäaikaan käyttösähkön lisäksi välillä myös ”ylimääräistä” sähköä, joka myydään automaattisesti sähköyhtiölle sovittuun hintaan.
”Tämä on todella helppoa!”, sanoo Piia Hynynen.

Täysin huoltovapaa ja automaattinen järjestelmä onkin ylittänyt Piia ja Jarno Hynysen odotukset ja he suosittelevat Kotiwatti-aurinkovoimalaa kaikille.

”Sähkölaskumme pienenivät heti – olkaa ihmeessä yhteydessä Kotiwattiin, kun harkitsette aurinkosähköön siirtymistä, se kannattaa!”

Valikko