fbpx

”Ilmalämpöpumppu hankitaan yleensä kohentamaan asumisviihtyvyyttä (lämmitys ja viilennys), sekä pienentämään sähkölaskua (energiatehokkuus).

Saat edustajiltamme ilmaiset neuvot ja suunnittelun juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan ilmalämpöpumpun valintaan.

Valikoimastamme löydät Suomen oloihin soveltuvat, laadukkaat ja energiatehokkaat laitteet, jotka saat Kotiwatilta avaimet käteen –asennettuna.”

Edullinen ja tehokas:
Gree Amber -mallisto

Edullinen ratkaisu maailman suurimmalta lämpöpumppuvalmistajalta.

VTT:n testaama Gree Amber 25-A/W saavutti testissä huiman 3,7kW enimmäislämmitys-tehon.

Huippu-uutuus, joka on sekä ympäristö-ystävällinen, että erittäin tehokas.

Tämän sarjan laitteille myönnämme pitkät takuut (2 v. täystakuu ja 5 v. kompressori-takuu asennuspäivästä).

Energiatehokkuus A+++/A+++

Keskihintaluokka:
Mitsubishi AP -mallisto

Sisäyksikön tyylikäs muotoilu ja sen valkoisen värin sävy istuu saumattomasti vaativaankin ympäristöön. Kompakti koko (vain 798mm x 299 mm) tekee tästä laitteesta varsin huomaamattoman.

Tämän ilmalämpöpumpun äänenpaineen taso on alimmillaan vain 19 dB(A), jota tuskin enää korvalla kuulee. Laaja puhallintehojen säätöalue sekä uudistuneet puhallusilmanohjaimet mahdollistavat vedottoman lämmön/viileän tuoton.

Tämän sarjan laitteille myönnämme pitkät takuut (3 v. täystakuu, 5 v. kompressori-takuu ja 10 v. varaosien saatavuustakuu asennuspäivästä).

Energiatehokkuus A++/A+++

Kaikilla mausteilla:
Mitsubishi LN -mallisto

Tämän ilmalämpöpumpun ominaisuudet täyttävät vaativimmankin käyttäjän tarpeet. Kaksoissiiveketeknologia, infrapunatoiminen 3D i-See Sensor, Plasma Quad Plus ilmanpuhdistustoiminto, Wi-Fi sovitin sekä muut vakiona olevat varusteet pakottavat kysymään: Onko tämä markkinoiden paras ilmalämpöpumppu?

Sisäyksikön värivaihtoehtoja on neljä (helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta, lumenvalkoinen).

Tämä on moderni ilmalämpöpumppu, jonka muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine, silmiä hivelevät väriviimeistelyt, sekä korkea energialuokka ovat saaneet valtavasti kehuja.

Tämän sarjan laitteille myönnämme pitkän takuun (3 v. täystakuu, 5 v. kompressori-takuu ja 10 v. varaosien saatavuustakuu asennuspäivästä).

Energiatehokkuus A++/A+++

Kuinka valitsen ilmalämpöpumpun?

Vähimmällä pääset, kun tilaat asiantuntijaltamme ilmalämpöpumppusuunnittelun – se ei maksa mitään, eikä tietenkään velvoita sinua mihinkään!

Ilmalämpöpumppu sopii omakotitalon ja rivitalon lisäksi mainiosti myös mökille, autotalliin tai piharakennukseen. Ilmalämpöpumpulla on helppoa ja edullista ylläpitää vaikkapa mökin peruslämpöä, jolloin myös kosteuden muodostuminen estyy.

Mihin ilmalämpöpumppu kannattaa sijoittaa?

Sisäyksikkö tulisi sijoittaa siten, että ilmavirta pääsee leviämään mahdollisimman vapaasti. Tyypillisesti eteisen oven päällä tai avoimen oleskelutilan seinällä on hyvä paikka. Ulkoyksikkö sijoitetaan ulkopuolelle, mahdollisimman lähelle sisäyksikköä, huomioiden kuitenkin kondenssiveden ohjaus rakenteista poispäin. Asennamme ulkoyksikön yleensä seinätelineelle, jotta vältetään maan routimisen aiheuttamat ongelmat.

Myymme ilmalämpöpumput asennettuna

Ilmalämpöpumppuasennus vaatii viranomaisten myöntämät kylmäaine- ja sähköasennusluvat, joten niitä ei saa asentaa itse. Lisäksi asennuksessa tarvitaan kalliita erikoistyökaluja.

Jotta pystymme myöntämään myydyille laitteistoille pitkät takuut, myymme niitä lähtökohtaisesti avaimet käteen -pakettina.
Olemme saaneet tästä palvelusta hyvin paljon kiitosta asiakkailtamme.

Kotitalousvähennys

Kotiwatin ilmalämpöpumppuasennus on kotitalousvähennyskelpoista. Vuonna 2020 työn osuudesta voi saada takaisin 40% (-100€:n omavastuu ja maksimissaan 2250€).
Saat edustajiltamme halutessasi avun kotitalousvähennyksen hakemiseen asennuksen jälkeen.

Rahoitus

Kotiwatti-rahoituksella saat ilmalämpöpumpun asennettuna hintaan 50€/kk. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Valikko