fbpx

Tuotevalikoimastamme löytyvät niin Mitsubishin kuin Green ilmalämpöpumput (ILP), kuin Mitsubishin vesi-ilmalämpöpumput (VILP). Ilmalämpöpumppu ja vesi-ilmalämpöpumppu kohentavat kotisi asumisviihtyvyyttä ja saat pudotettua näiden avulla lämmityskulujasi jopa 30-40% (ILP) tai jopa 40-50% (VILP). Takaisinmaksuaika näillä järjestelmillä on todella lyhyt ja säästöt lämmityskuluissa kiistattomat.

Olemme valinneet tuotevalikoimaan energiatehokkaat, laadukkaat Gree ja Mitsubishi ilmalämpöpumput, joista saat lisätietoa täältä. Valikoimassamme on viilentämiseen suunniteltuja laitteita ja sekä viilentämiseen, että lämmittämiseen suunniteltuja ilmalämpöpumppuja. Toimittamissamme ilmalämpöpumpuissa on tehdasasenteinen WIFI-moduuli, jonka ansiosta laitteen voi liittää kodin langattomaan verkkoon. Tällöin laitetta pystyy myös etäohjaamaan!

Mitsubishin vesi-ilmalämpöpumpuista saat lisätietoa edustajiltamme, joiden yhteystiedot löytyvät täältä. Kotiwatin ammattitaitoinen asennuspalvelu hoitaa niin kattilanvaihdot (öljy/puu/pellettikattila korvataan nykyaikaisella VILPillä) kuin VILPin asennuksen olemassaolevan lämmityslaitteen rinnalle.

Muistathan kysyä myös tarjoamistamme rahoitusvaihtoehdoista (esimerkiksi ilmalämpöpumppu asennettuna 50€/kk, tai vesi-ilmakone asennettuna 150-200€/kk). Asennustyö on kotitalousvähennyskelpoista ja vuonna 2020 voitkin hakea kotitalousvähennystä jopa 40% työn osuudesta.

Lopeta tuhlaaminen lämmityskuluissa! Me autamme sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavan ja rahaa säästävän järjestelmän! Ammattilaisemme tekevät sinulle ilmaisen suunnittelun – yhteystiedot löydät täältä tai oikealla olevan Ota Yhteys -napin kautta.

Valikko