fbpx

Ilmalämpöpumppu omakotitaloon tai mökille

Edullista viilennystä ja lämmitystä kotiisi

Kotiwatin toimittamat ilmalämpöpumppuratkaisut pohjautuvat pitkään kokemukseen ja osaamiseen. Asiakkaamme haluavat usein nostaa asumisviihtyvyyttä (viilennys) sekä monesti myös pienentää sähkölaskuaan (edullinen lämmittäminen).
Kotiwatin ilmalämpöpumppuratkaisut soveltuvat kaikenlaisiin omakotitaloihin, piharakennuksiin, sekä vapaa-ajanasuntoihin. Edustajamme suunnittelee yhdessä kanssasi parhaan sijoituspaikan sekä sisä-, että ulkoyksikölle – jolloin tarpeesi toteutuvat mahdollisimman hyvin.

Ilmalämpöpumpun hyödyt omakotitalossa ja vapaa-ajanasunnossa:

 • Talvella lämmitetään edullisesti ja tasaisesti
 • Laitteiden huoltotarve on vähäinen
 • Päätät itse käyttöajankohdan
 • Säästät sähköä ja/tai nostat asumisviihtyvyyttä
 • Teet talostasi arvokkaamman
 • Vaivaton – järjestelmä toimii hyvin itsenäisesti
 • Tuotteilla pitkät takuut, jopa 5 vuotta
 • Laite pitää vain vähäistä ääntä ja on vähäpäästöinen
 • Soveltuu kaikille talotyypeille
 • Asennustyö on kotitalousvähennyskelpoista.
  Toimimalla heti saat vielä hyödynnettyä kuluvan vuoden kotitalousvähennyksen!

Mukavuutta, energiatehokkuutta ja huomattavia säästöjä pitkän aikaa

Ilmalämpöpumppu hankitaan tyypillisesti pitkää käyttötarkoitusta varten, joten niiden asennuksen laatuun on syytä kiinnittää huomiota. Ammattitaidolla asennetut laitteet tuottavat haluttuja hyltyjä paremmin ja pidempään. Laitteen sisäyksikön suodattimet tulee puhdistaa laitteen mukana toimitettavan ohjeen mukaisesti (3-4 kertaa vuodessa tai tarpeen mukaan), jotta laite tuottaa parhaalla mahdollisella tavalla Ulkoyksikön huoltotarve on vähäisempää ja huoltotoimenpiteeksi riittääkin yleensä se, että varmistetaan laitteen ilmanottoaukkojen auki pysyminen ja kondenssiveden johtaminen rakennuksesta poispäin. Kotiwatin tarjoamat ilmalämpöpumput ovat markkinoilla pitkään testattuja sekä joka sään kestäviä, mutta ne silti on hyvä tarkistaa säännöllisin väliajoin. Kotiwatin ilmalämpöpumpuilla on pitkät takuuajat. Laitteistolle luvataan jopa 5:n vuoden kompressoritakuu ja ne soveltuvat kaikille talotyypeille.

Ilmalämpöpumppu omakotitaloon tai mökille - Sopii myös Sinun kotiisi

Ilmalämpöpumppu on vaivaton ja tehokas laitteisto, jolla voidaan tuottaa viilennystä, sekä lämmitystä lähes minkä tahansa kohteen tarpeisiin. Tuottavuuden varmistavat järjestelmän oikein toteutettu asennus sekä niiden sijoittaminen rakennuksessa oikeaan paikkaan, jotta viileä (tai lämmin) ilma saadaan parhaiten leviämään tasaisesti asuintiloihin.

Ilmalämpöpumppu on hyvä ja taloudellinen tapa tuottaa sekä viilennystä, että lämmitystä ympäri vuoden. Laite luonnollisesti tarvitsee toimiakseen sähköä ja halutessasi voitkin tuottaa osan tarvittavasta sähköstä aurinkopaneeleilla, joista saat lisätietoja täältä.
Annamme mielellämme lisää tietoa Kotiwatin ilmalämpöpumpun käyttö-, turvallisuus- ja takuuasioissa.

Valikko