fbpx

Aurinkopaneelit kiinteistöihin

Aurinkopaneelit suureen kiinteistöön

Suurissa kiinteistöissä käyttösähkö on merkittävä kulu. Huoneilman jäähdyttäminen nostaa nykyisin käyttösähkön tarvetta merkittävästi kesällä, jolloin aurinkopaneeleilla tehtyjen voimaloiden tuotto on parhaimmillaan. Kotiwatin aurinkovoimaloiden avulla kiinteistösi muuttuu entistä tuottavammaksi ja sen jälleenmyyntiarvo nousee. Huolella valittujen komponenttien lisäksi järjestelmä edellyttää aina tarkkaa suunnittelua ja toiminnan optimointia. Kokemus haastavista olosuhteista antaa meille varmuutta palvella parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaitamme Pohjolassa.

Aurinkosähkö sopii jokseenkin kaikkiin rakennuksiin; toimistoihin, teollisuusrakennuksiin, kouluihin, terveyskeskuksiin, kahviloihin, kirjastoihin jne. Aurinkosähkövoimalat ovat tarkoitettu niille, jotka haluavat hyötyä puhtaasta ja ympäristöystävällisestä aurinkoenergiasta mahdollisimman yksinkertaisesti ja turvallisesti.

Aurinkosähköjärjestelmä voidaan suunnitella aurinkopaneeleilla tehtävillä moduuleilla jokaiselle katolle, seinälle tai pihalle täysin sopivaksi. Ulkonäköön ja sähköntuotantoon liittyvät seikat optimoidaan aina kohteen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kotiwatin katolle asennettavat aurinkopaneelit perustuvat mittavaan kokemukseemme kaiken tyyppisiltä katoilta lukuisissa maissa. Kotiwatti -aurinkosähkövoimaloissa tekniikka on optimoitu juuri toisiinsa sopiviksi.

Rakennuksen oman tarpeen yli tuotetun sähkön voi myydä paikalliselle sähköyhtiölle, mikä lyhentää investoinnin takaisinmaksuaikaa.

Toteutamme suuretkin kohteet avaimet käteen ratkaisuna yhdessä rahoituskumppanimme kanssa.

  • Alkuinvestoinnin jälkeen ilmaista energiaa vuosikymmeniksi
  • Huollon tarve lähes olematon
  • Tuotteilla erittäin pitkät takuut, paneeleilla 25 vuoden tehotakuu
  • Äänetön ja saasteeton
  • Laajennettavissa helposti
  • Soveltuu kaikille kattotyypeille

Kiinnostuitko aurinkosähköstä? Kysy lisää!

Valikko