fbpx

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit tuottamaan sähköä

Kotiwatti tarjoaa Avaimet käteen -palveluna kaikki aurinkosähköön siirtymisessä tarvittavat toimet. Sinun asiakkaana tarvitsee tehdä vain päätös, Kotiwatti huolehtii puolestasi kaikista käytännön asioista -ja opastaa myös käytössä. Hanki aurinkopaneelit kotiisi tai kiinteistöösi jo tänään! Varaa ilmainen arviointikäynti

Aurinkopaneelit
Aurinkopaneeli

Aurinkopaneelit

Suunnittelemme yksilöllisesti Sinun kohteeseesi sopivan aurinkösähköratkaisun. Oikein mitoitettu aurinkosähköratkaisu antaa optimaalisen energiantuoton. Merkitystä on mm. paneelien sijoituksella katolle, niiden suunnalla suhteessa auringonkiertoon ja kaltevuudella. Suunnittelussa saat tueksesi Kotiwatin kokeneiden ammattilaisten tietotaidon.

SÄHKÖ JA KYTKENTÄLAITTEISTO

Sähkö- ja kytkentälaitteisto

Palveluumme kuuluu paneelien asennuksen lisäksi luonnollisestikin kaikkien kytkentälaitteiden asianmukainen asentaminen ja niiden käytön opastaminen asiakkaalle. Kotiwatin palvelu on todellista Avaimet käteen -palvelua.

LIITYNTÄ TALON SÄHKÖPÄÄ KESKUKSEEN

Liityntä talon sähköpääkeskukseen

Teemme asiaankuuluvat lisäasennukset sähköpääkeskuksesi yhteyteen ja olemme paikalliseen sähkölaitokseen yhteydessä hoitaen tarvittavat lupamenettelyt ”uuden sähköntuottajan” tullessa heidän toimintansa piiriin. Nyt olet siis myös sähkön tuottaja etkä vain sen ostaja ja kuluttaja. Tulet saamaan sähköpääkeskuksesi viereen mielenkiintoisen mittarin, josta voit seurata tuottamasi sähköenergian määrää.

Kiinnostuitko aurinkosähköstä? Kysy lisää!

aurinkopaneelit

Asennus

Asennamme aurinkopaneelit ja sen käyttölaitteet nopeasti ja huolellisesti, asumistasi häiritsemättä. Ammattitaitoisesti huolehdimme tarvittavista lupakäytännöistä, sähkö- ja kytkentälaitteista, liitännästä talon sähköpääkeskukseen ja valtakunnan sähköverkkoon.

Asennus kaikkineen tapahtuu yleensä yhden työpäivän aikana. Asennuksen  jälkeen tarkastamme tilaajan kanssa vielä yhdessä, että kaikki on tehty oikein ja moitteettomasti sekä opastamme käytössä. Viemme asennuksessa syntyvät jätteet pois ja siistimme työn jäljet. Avaimet käteen -palvelua Kotiwatilta.

aurinkopaneelit

Puhdasta aurinkoenergiaa

Kotiwatin aurinkovoimalat on suunniteltu pitkän kokemuksen ja osaamisen pohjalta ympäristötietoisille asiakkaille, jotka haluavat hyödyntää puhdasta energiaa elämisessään ja pienentää sähkölaskuaan. Aurinkosähkö on lähes ainoa käytännöllinen tapa, jolla voi itse tuottaa sähköä huolettomasti ja luotettavasti.

Aurinkopaneelit alk. 118€/kk

Rahoitus

Haluatko maksaa aurinkovoimalasi pienissä kuukausierissä? Kotiwatti-rahoituksella se onnistuu! Tarjoamme sinulle todella joustavan rahoituksen unelmasi toteuttamiseksi. Valitse itsellesi sopiva kuukausierä ja muuta sitä halutessasi maksuajan lyhentämiseksi. Hae Kotiwatti-rahoitusta täältä.

Kotitalousvähennys

Kotiwatti-asennus on kotitalousvähennyskelpoista. Vuonna 2023 voit saada työn osuudesta verottajalta takaisin jopa 40% (-100€:n omavastuu & maksimissaan 2250€/henkilö), joka onkin merkittävä etu! Edustajamme kertoo sinulle kotitalousvähennyksestä mielellään tarkemmin ja myös auttaa sen hakemisessa asennuksen jälkeen.

Valikko